Te előfizetsz életed filmjére? – Nyugdíjmegtakarítás másként

Te előfizetsz életed filmjére? – Nyugdíjmegtakarítás másként

2024. 03. 23.

A Nyugdíjszerviz legutóbbi adásában a hallgatói kérdések megválaszolása mellett a nyugdíjcélú megtakarítási lehetőségeket vitattuk meg.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjcélú megtakarításokkal, a meglévő vagy a leendő nyugdíjával, annak optimális igénylésével vagy növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

Ha nem akar lemaradni a nyugdíjrendszert, a nyugdíjakat és a nyugdíjas életre való felkészülés lehetőségeit érintő változásokról, akkor ide kattintva iratkozzon föl a 2024-ben ingyenes heti hírlevelemre!

 

A Nyugdíjszerviz legutóbbi adásának bevezetője:

"A csökkenő népességszám és a társadalom idősödése miatt egyre nagyobb terhet jelent az aktív korú lakosságnak az időskori ellátórendszer fenntartása. Míg 1980-ban 20,9 százalék, addig 2022-ben már 31,7 százalék volt az időskorú népesség aktív korú népességhez viszonyított aránya.

Folytatjuk a Piac&Profit és az Oltalom Rádió közös műsorát, a Nyugdíjszervizt Dr. Farkas Andrással és Karácsony Mihállyal. Magyarország első szolgáltató podcastja, ahol minden érintett választ kaphat kérdéseire. Egy műsor, amelynek témái előbb-utóbb minden családban előkerülnek."

A műsor vendége Dr. Horváth Zsófia, az MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár üzletfejlesztési vezetője volt, akivel a nyugdíjcélú megtakarítások témakörét vitattuk meg.

A műsort ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

Dr. Horváth Zsófia, Dr. Farkas András és Hollós János a Nyugdíjszerviz 8. adásában
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...