Impresszum

NyugdíjGuru.hu

 

A NyugdíjGuru News bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a jogtulajdonos, Dr.Farkas András alapító előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A NyugdíjGuru News oldalról értesüléseket átvenni kizárólag a NyugdíjGuru News oldalra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: "NyugdíjGuru News (www.nyugdijguru.hu)"

A NyugdíjGuru News valamennyi, a nyugdijguru.hu oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeimhez képest - a megjelenés előtt kontrollálom. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a nyugdijguru.hu oldalon utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Emiatt felhívom tisztelt Olvasóim figyelmét, hogy ha a nyugdijguru.hu oldalamon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Az oldalamon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért mindennemű felelősségemet kizárom mind a saját, mind pedig a NyugdíjGuru név és logo védjegy jogtulajdonosa, a Farkas és Társa Pénzügyi Tanácsadó Kft. nevében. Kérem, olvassák el a jogi nyilatkozatot, a szerzői jogi nyilatkozatot, illetőleg az adatvédelmi nyilatkozatot is.

A honlapon közzétett elemzések, írások, hírek, fotók és egyéb szellemi alkotások szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Email cím:
nyugdijguru@gmail.com

Facebook-oldal:
www.facebook.com/nyugdijguru

© Copyright 2015 Dr.Farkas András

A “NyugdíjGuru” név és logója védjegyoltalom alatt áll:
® Registered 2015 Farkas és Társa Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Lajstromszám: 215 899
Székhely: 1173 Budapest, Esztena utca 18.
Panasz esetén kérem, az alábbi címre küldjön e-mailt: nyugdijguru@gmail.com

A NyugdíjGuru News oldalon történő hirdetésekre vonatkozólag kérem, tekintse meg médiaajánlatomat! 

 

Médiaügynökség és hirdetési szervező


Webtárhely-szolgáltató

Kérem, várjon... Kérem, várjon...