Szerzői jogi nyilatkozat

A www.nyugdijguru.hu - NyugdíjGuru News – oldalra lépve az Olvasó elfogadja az alábbi feltételeket (abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem):

A www.nyugdijguru.hu - NyugdíjGuru News – oldalon (a továbbiakban: NyugdíjGuru News) található tartalom Dr.Farkas András szellemi tulajdona.

A szerzői jog tulajdonosa és a NyugdíjGuru News üzemeltetője, a Farkas és Társa Pénzügyi Tanácsadó Kft fenntart minden, a NyugdíjGuru News bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A NyugdíjGuru News tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A jogtulajdonos és az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a NyugdíjGuru News egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A NyugdíjGuru News tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a NyugdíjGuru News így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A NyugdíjGuru News teljes egészében -  a reklámokkal, hirdetésekkel együtt -szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a jogtulajdonos és az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a NyugdíjGuru News tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni - még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A jogtulajdonos és az üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A NyugdíjGuru News oldalról értesüléseket átvenni csak a NyugdíjGuru News oldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a NyugdíjGuru News oldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A nyugdijguru.hu domainnév és kiterjesztései, valamint a „NyugdíjGuru" és a „NyugdíjGuru News” nevek szerzői jogi védelmet élveznek, a „NyugdíjGuru” név és logo védjegyoltalomban részesül, felhasználásuk - a hivatkozás kivételével - kizárólag a jogtulajdonos és az üzemeltető előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségeknek a NyugdíjGuru News honlapon esetlegesen felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A jogtulajdonos és az üzemeltető minden esetben pontos, hiteles és naprakész információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...