Bemutatkozás

Dr. FARKAS András
"NyugdíjGuru"

Summa cum laude doktorként végzett a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karán 1985-ben. Budapesti ügyvédjelölti tevékenységét a Külügyminisztérium felkérésére 1986 és 1993 között diplomáciai pályára cseréli. 1994 és 2006 között nagy nemzetközi biztosítótársaságok magyarországi tagvállalatai, majd 2006-2016 között független pénzügyi közvetítő cégek felső vezetésének tagja. 2016. októberétől független nyugdíjszakértő. Működése idején a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal meghívott szakértője.

Nyugdíj- és jövőbiztosítási szakértőként számtalan publikáció szerzője, szakmai konferenciák keresett előadója, a nyomtatott, elektronikus és hálózati média rendszeres szereplője. Nyugdíjrovata működik a Világgazdaság című napilapban, a Lokál című hetilapban, a Klubrádióban, a Lánchíd Rádióban, a Trend FM-en és a hrportal.hu oldalon. Az elmúlt 25 évben több, mint 40 ezer embert képzett és motivált rendszeres fellépései során.

A Facebook-on a több, mint 69 ezer olvasó által követett NyugdíjGuruként közismert szakértő. A Facebook-oldalán megjelenő posztjait havonta átlagosan közel egymillió ember olvassa. A NyugdíjGuru News portált e nagy érdeklődésre tekintettel indította 2015. novemberében. Ingyenes heti hírlevelére eddig közel 20 ezren iratkoztak föl, ezt Ön is megteheti IDE KATTINTVA, ha még nem tette meg. 

"Legyőzhetetlen" című különleges önépítő motivációs könyve 2014. áprilisában jelent meg. A nyomtatott példányokat elkapkodták, az e-book verziót IDE KATTINTVA vásárolhatja meg. 

 

 

Kérem, várjon... Kérem, várjon...