Kérdése van?

Tegye fel, megválaszolom!

Ha a saját nyugellátásával - korbetöltött öregségi nyugdíjával és a nők kedvezményes nyugdíjával -, valamint hozzátartozói nyugellátásával - özvegyi nyugdíjával, árvaellátásával, szülői nyugdíjával -, vagy egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban bármilyen személyes kérdése merül föl, itt fölteheti, a NyugdíjGuru a pontos jogi érveléssel és hivatkozásokkal együtt közérthető nyelven e-mailben megválaszolja.

A válaszadás átalánydíja kérdésenként huszonötezer forint, ha a válaszhoz csak a magyar feltételeket kell megvizsgálnom.
A válaszadás átalánydíja kérdésenként ötvenezer forint, ha a válaszhoz a nemzetközi nyugdíjmegállapítás szabályait és az érintett külföldi állam vagy államok nyugdíjrendszerét is meg kell vizsgálnom.

Ha a személyre szabott írásbeli tájékoztatáson túl személyes ügyintézési segítségre is igényt tart, annak díja az elektronikus válaszadás díján felül egyedi megállapodás kérdése.

A válaszadásra a díj beérkezése után legkésőbb 15 napon belül kerül sor. A díjfizetésről a kérdező a magyar jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlát kap. A válaszadás tekintetében is érvényesül a NyugdíjGuru News honlapon található Jogi Tájékoztató Nyilatkozat. A válaszok jogi aktualitása és megfelelősége minden esetben az érintett jogszabályok válaszadó legjobb ismerete szerint hatályos rendelkezésein alapul, mindazonáltal a válaszok alapján a kérdező által esetleg megtett vagy kezdeményezett intézkedések eredményességéért és eredményéért a válaszadó semmilyen felelősséget nem vállal. A válaszok személyre szabott, egyedi tájékoztatásul szolgálnak, azokra az öregségi nyugdíjjal és hasonló nyugdíjszerű, illetőleg egészségbiztosítási és szociális ellátásokkal kapcsolatos hatósági eljárások során jogforrásként nem hivatkozhatnak, a válaszokban megadott jogszabályi hivatkozásokat és érvelést azonban természetesen felhasználhatják. Hazai és nemzetközi űrlapok kitöltésére az elektronikus válaszadási szolgáltatás nem terjed ki.


Szükség szerint csatolhat dokumentumokat a kérdéshez.

Kérem, adja meg számlázási adatait.

A díjfizetéssel elfogadja a NyugdíjGuru News Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket ide kattintva olvashat el.
A fizetésről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a megadott e-mail címre küldünk

Minden jövőbeni kérdésére is választ kaphat, ha feliratkozik a hírlevelemre. Minden fontos változásról, megoldási lehetőségről és a NyugdíjGuru programjairól is első kézből értesülhet. Iratkozzon fel a “Hírlevél” rovatban!

Kérdés küldése ({{ selectedOption.price_label }})
Kérem, várjon... Kérem, várjon...