Duplán ketyeg a nyugdíjbomba

Duplán ketyeg a nyugdíjbomba

2024. 03. 07.

A nyugdíjcélú öngondoskodás létszükséglet az olyan foglalkoztatási jogviszonyokban dolgozók százezrei számára, amelyekben a nyugdíjváromány siralmas.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a meglévő vagy a leendő nyugdíjával, annak optimális igénylésével vagy növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

Ha nem akar lemaradni a nyugdíjrendszert, a nyugdíjakat és a nyugdíjas életre való felkészülés lehetőségeit érintő változásokról, akkor ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!


 

A Trend FM rádióban elhangzott, velem folytatott beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

A beszélgetés ajánlója:

Bár folyamatosan emelkednek a bérek, a jövő nyugdíjasain ez csak akkor segíthet, ha hosszú távon és nemzetgazdasági átlag fölött keresnek majd – hívta fel a figyelmet a Nyugdíjguru.hu alapítója.

Farkas András szerint legalább 10 évvel a nyugdíjba vonulás előtt érdemes valamilyen előtakarékossági formát választani annak érdekében, hogy szemmel látható járadékot kapjunk. Különösen igaz ez a kis- és mikrovállalkozói formában tevékenykedőkre. M. Szűcs Péter interjúja.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...