Ne hagyja a nyugdíjpénzt az államnál

Ne hagyja a nyugdíjpénzt az államnál

2023. 12. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

December végéig van idő, hogy részben saját magának fizesse a személyi jövedelemadóját!

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha még nem tette meg, ide kattintva feliratkozhat az ingyenes heti hírlevelemre, hogy ne maradjon le semmilyen fontos fejleményről a nyugdíjak és egyéb ellátások kapcsán.

 

A Napi.hu hírportál részletesen ismerteti a nyugdíjcélú öngondoskodás megoldásaira igénybe vehető személyi jövedelemadó jóváírásról írt összefoglalómat.

A cikk bevezetője: "Aki önkéntes nyugdíjpénztár tagja (vagyis az egymilliónál kicsit több nyugdíjpénztári tag egyike), vagy nyugdíjbiztosítással rendelkezik (vagyis a 480 ezer nyugdíjbiztosítási szerződő és biztosított egyike), vagy nyugdíj-előtakarékossági számlája van (a közel százezer aktív számla birtokosai közé tartozik), annak a december kiemelten fontos hónap minden évben a nyugdíjcélú öngondoskodás állami támogatásának maximális kiaknázására – írja Farkas András a nyugdíjgurun."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...