Miért lesz úrrá rajtunk a bevásárlási őrület a szeretet ünnepe közeledtével?

Miért lesz úrrá rajtunk a bevásárlási őrület a szeretet ünnepe közeledtével?

Miért előzi meg a szeretet legszentebb ünnepét bevásárlási őrület? Miért vágyunk jobban a pénzünk nyakló nélküli és felelőtlen elköltésére Karácsony előtt jobban, mint bármikor az év folyamán? S ha már így van, mit tehetünk a biztonságunk érdekében?

K Küldés K Nyomtatás

 

Kedves Olvasóm! Ön már nyilván föliratkozott a hírlevelemre is, hiszen tudja: így nem marad le semmilyen fontos fejleményről, ami érintheti a meglévő vagy a leendő nyugellátását. Vajon föliratkozott már mindenki erre az ingyenes hírlevelemre, aki fontos az Ön számára? A családtagjai, a barátai vajon elsőkézből értesülnek-e a saját jövőjüket húsbavágóan érintő eseményekről, változásokról,korlátozásokról és  lehetőségekről? Ha még nem, akkor itt az idő, hogy ajánlja az ő figyelmükbe is a NyugdíjGuru News INGYENES HETI HÍRLEVELÉRE történő föliratkozást! Ez egy ingyenes karácsonyi ajánlat a részemről :-)))))) Boldog Karácsonyt!

 

A Karácsony a szeretet legszebb ünnepe. Lehet, ha így éljük meg.

Az ünnepek előtti utolsó napok viszont inkább hasonlítanak a kiskereskedelem öldöklő angyalának feketemiséjére, mint fölkészülésre a szeretet áttetsző, szíveket emelő s mindannyiunkat a szeretteinkhez közelítő ünnepére.

Ha már így van, s nem tudjuk magunkat kivonni a karácsonyi vásár bódító örvényéből, akkor legalább tegyük meg a legfontosabb óvintézkedéseket, nehogy elpárologjon az ünnepi bevásárlás lázában az összes pénzünk...

Ennek érdekében nézzék meg a saját számlavezető bankom okos kisfilmjét, annak is leginkább a bankkártya biztonságos használatával kapcsolatos részeit!

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...