Elégeti-e az infláció a nyugdíjcélú megtakarításokat?

Elégeti-e az infláció a nyugdíjcélú megtakarításokat?

2022. 08. 08.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az elszabaduló infláció hogyan hat a nyugdíjcélú előtakarékosság eszközeire és a megtakarítási hajlandóságra? Milyen lehetőségek állnak a hosszabb távon megtakarítani vágyók rendelkezésére ilyen magas kockázatú, kiszámíthatatlan környezetben?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek is kérdése lenne a nyugdíjcélú előtakarékosság lehetőségeivel, a nyugdíj melletti vállalkozási és munkavégzési lehetőségekkel, a szolgálati idővel, a kedvezményes vagy a korbetöltött öregségi nyugdíjjal, a nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

 

Az elszabaduló infláció megtakarításokra gyakorolt hatásairól és a veszélyhelyzeti kockázatkezelés lehetőségeiről szóló, a Trend FM rádió Délutáni Monitor című műsorában elhangzott, Érczfalvi András szerkesztővel folytatott beszélgetésemet az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg.

Dr Farkas András az inflációs hatásokról TrendFM 20220802


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...