Miért állandósultak a tüntetések a francia nyugdíjreform miatt?

Miért állandósultak a tüntetések a francia nyugdíjreform miatt?

2023. 03. 20.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A hatalmas tiltakozási hullámot gerjesztő francia nyugdíjreformot alkotmányos felhatalmazásával élve, a nemzetgyűlés megkerülésével léptette életbe a francia elnök. Miért vált ki ilyen erős, tartós és tömeges indulatokat ez a reform?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a kedvezményes nyugdíjával, egyéb nyugdíjszerű ellátásával vagy a nyugdíjcélú előtakarékosság optimális lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Trend FM Reggeli Monitor című műsorában hangzott el a velem készített interjú a francia nyugdíjreformról és számunkra is levonható tanulságairól.

Az adást az alábbi hangfájlra kattintva hallgathatja meg.

 

Dr.Farkas András a francia nyugdíjreformról TrendFM 20220320


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...