Társadalmi vita a nyugdíjrendszerről 2024-ben?

Társadalmi vita a nyugdíjrendszerről 2024-ben?

2023. 12. 01.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Decemberben közzéteszik a magyar nyugdíjrendszer jövője kapcsán rendelt nemzetközi szakértői tanulmányt, és ennek alapján jövőre társadalmi vitát kell lefolytatni, hogy 2025-ben életbe lehessen léptetni a kormányzat által vállalt nyugdíjreformot.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha még nem tette meg, ide kattintva feliratkozhat az ingyenes heti hírlevelemre, hogy ne maradjon le semmilyen fontos fejleményről a nyugdíjrendszer kapcsán.

 

Jövőre társadalmi vitát kell lefolytatni a nyugdíjrendszer jövőjéről, a vita alapanyagát az a nemzetközi szakértői tanulmány képezheti, amelyet decemberben a kormányzat nyilvánosságra hoz (legalábbis ezt jelentette ki a pénzügyminiszter).

Miről lehet majd vitatkozni, melyek a nyugdíjrendszer legégetőbb gondjai?

Erről beszélgettünk az ATV Start Szemtől szemben című műsorának december 1-jei adásában, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

 

Ha nem tudja, hogy idén vagy jövőre kedvezőbb-e igényelni a nyugdíjat, akkor érdemes ide kattintva kérdeznie!

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...