Megszűnik jövőre az önálló nyugdíjjárulék - mi indokolhatja ezt a kormányzati döntést?

Megszűnik jövőre az önálló nyugdíjjárulék - mi indokolhatja ezt a kormányzati döntést?

2019. 10. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Jövőre megszűnik az önálló nyugdíjjárulék, a munkavállaló keresetét terhelő négyféle járulékot összevonják. Mi lehet ennek az indoka és milyen következményekkel járhat a nyugdíjakra nézve? A Civil Rádió 117 perc című magazinjában beszéltem erről.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Még nem vert túl nagy visszhangot a médiában, hogy jövőre megszűnik az önálló nyugdíjjárulék, és a munkavállalók keresetét terhelő négyféle járulékot összevonják. A váratlan intézkedés lehetséges indokairól és következményeiről beszélgettem a Civil Rádió 117 perc című közéleti magazinjának október 4-i adásában Szabó András műsorvezetővel.

Az adást ide kattintva hallgathatja meg (a 117 perc közéleti magazin október 4-i, 16 órakor kezdődő adásának hangfájljában 7:15-től indul a velem folytatott beszélgetés).

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...