Már csak ez hiányzott: hatalmas lyuk tátong a nyugdíj- és egészségügyi kasszákban

Már csak ez hiányzott: hatalmas lyuk tátong a nyugdíj- és egészségügyi kasszákban

2021. 12. 23.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A koronavírus-járvány hullámai, valamint a járvány okozta válság kezelése miatt jelentős deficitet termel az egészségbiztosítási- és a nyugdíjkassza ezekben az években. Farkas Andrással, Bodrogi Józseffel és Dedák Istvánnal készített podcast a Portfolion.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával, annak növelési vagy újraszámítási lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

Részlet a Portfolio.hu portál podcast ajánlójából:

A koronavírus-járvány hullámai, valamint a járvány okozta válság kezelése miatt jelentős deficitet termel az egészségbiztosítási- és a nyugdíjkassza ezekben az években. Farkas András nyugdíjszakértővel, Bodrogi József egészségügyi közgazdásszal és Dedák István közgazdásszal műsorunkban arról beszéltünk, hogy ez rövid távon milyen aktuális kihívások elé állítja a mindenkori kormányt és milyen intézkedések megtételére van mozgástere. A szakemberek megoldási javaslatokat is felvázolnak, amelyek rövid távon akár kezelhetik a kasszák megbillenésének problémáját, de közben a hosszú távú problémákkal is már most szembe kellene nézni.

A podcastot IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...