Hogyan lehet és miért kell fenntarthatóbbá tenni a magyar nyugdíjrendszert?

Hogyan lehet és miért kell fenntarthatóbbá tenni a magyar nyugdíjrendszert?

2022. 03. 29.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Portfolio podcastjában a magyar nyugdíjrendszer kihívásairól beszéltem, valamint arról, hogy mi alapján kéne megújítani a rendszert, hogy az fenntartható és méltányos legyen.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával, a nyugdíjemeléssel vagy a nyugdíj egyéb növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Portfolio beharangozójából:

A Portfolio Checklist március 28-i adásának második részében Farkas András, a Nyugdíjguru mondta el véleményét a magyar nyugdíjrendszer kihívásairól, valamint arról, hogy mi alapján kéne megújítani a rendszert, hogy az fenntartható és méltányos legyen.

A podcast ide kattintva hallgatható meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...