Nagy médiavisszhang az évközi nyugdíjemelésről írt összefoglalóm kapcsán

Nagy médiavisszhang az évközi nyugdíjemelésről írt összefoglalóm kapcsán

2021. 04. 28.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A költségvetési törvény módosító javaslata nyomán 2021. júniusban januárra visszamenőleg 0,6 százalékos kiegészítő nyugdíjemelés várható, emellett 2021. novemberben lehetséges a további nyugdíjemelési korrekció, valamint a nyugdíjprémium is.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával vagy hasonló ellátásával, illetve annak emelésével vagy egyéb növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A várható évközi kiegészítő nyugdíjemelésről és a  nyugdíjasokat illető további lehetséges idei juttatásokról ez az összefoglalóm váltott ki nagy médiafigyelmet.


A nyugdíjemelésről, nyugdíjprémiumról a TV2 Mokka című műsorának 2021. április 18-i adásában nyilatkoztam, amelyet IDE KATTINTVA nézhet meg. 

A velem folytatott beszélgetés a képfájl 15.55 percétől indul.


Az M1 Híradó április 27-i adásában szintén nyilatkoztam, amelyet IDE KATTINTVA tekinthet meg.

A nyugdíjemelésről szóló összeállítás a képfájl 19.40 percétől indul.


Az RTL Klub Híradó április 26-i adásában szintén nyilatkoztam, amelyet IDE KATTINTVA nézhet újra.

A nyugdíjemelésről szóló összeállítás a képfájl 34.04 percétől indul.


A Jazzy Rádió Millásreggeli című műsorának április 27-i adásában részletesen kifejtettem a nyugdíjemeléssel kapcsolatos tudnivalókat, amelyeket IDE KATTINTVA hallgathat meg.

A velem folytatott beszélgetés a podcast 00.56.30 percétől indul.


A Klubrádió A lényeg című műsorának április 27-i adásában is beszéltem a nyugdíjemelés hátteréről és várható összegéről, amelyet IDE KATTINTVA hallgathat meg.


A velem folytatott beszélgetés a hangfájl  10.53 percétől kezdődik.


A Portfolio.hu portálon megjelent és a nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, pótlólagos nyugdíjemelés vagy nyugdíjkorrekció hátteréről szóló részletes elemzésemet hosszan ismerteti az Infostart.hu hírportál is.

A Mokka stúdiójában a kiegészítő nyugdíjemelésről
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...