Jelentősen növelhető a nyugdíj összege

Jelentősen növelhető a nyugdíj összege

2019. 09. 26.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Számtalan nyugdíjkérdést érintettem a Karc FM Spájz című műsorában, egyebek között elmondtam, hogyan növelhető évi 6%-kal a nyugdíj összege, mitől függ az özvegyi nyugdíj feléledése, mennyi adót kell fizetni az önkéntes nyugdíjpénztári tagnak.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.


A Karc FM ajánlójából: "Nyugdíjnövelésre – az öngondoskodás révén felhalmozott megtakarítások mellett - a nyugdíjtörvény is lehetőséget biztosít. Ha valaki legalább húsz év szolgálati idővel rendelkezik, betöltötte a nyugdíjkorhatárt és továbbra is szívesen maradna aktív dolgozó, annak érdemes tovább dolgoznia, mert ilyen esetben automatikus nyugdíjnövelés jár neki – mondta el a Karc FM Spájz műsorában dr. Farkas András nyugdíjszakértő." 

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...