Ki kaphat osztrák nyugdíjat?

Ki kaphat osztrák nyugdíjat?

2019. 04. 26.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mindent az osztrák nyugdíjrendszerről - dióhéjban. Elsősorban az Ausztriában dolgozó magyarok figyelmébe ajánlom a Határátkelő blogon most megjelent posztomat.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha nem akar lemaradni az esetleges osztrák nyugdíjjogosultságát érintő fejleményekről, iratkozzon föl a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére - és ajánlja ezt Ausztriában dolgozó rokonai, barátai figyelmébe is!

 

A Határátkelő blog ajánlója: "Rengeteg magyar dolgozik Ausztriában és ahogyan telik az idő, egyre többen lesznek majd jogosultak osztrák nyugdíjra, ami egyébként (például Magyarországra visszaköltözve) nem is olyan kellemetlen összeg. De milyen is az osztrák nyugdíjrendszer és milyen feltételekkel lehet bekerülni? Következzen tehát Dr. Farkas András szakértői sorozatának következő része, azaz az osztrák nyugdíjrendszer dióhéjban 2019-ben!"

A cikket IDE KATTINTVA olvashatja el!

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...