Viszi a háború a nyugdíjunkat?

Viszi a háború a nyugdíjunkat?

2022. 03. 21.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Két és fél millió ember ellátása függ attól, hogy mi a helyzet a magyar nyugdíjkasszával, amit most kegyetlenül megrángathat mind az orosz-ukrán háború, mind az infláció. Mire számíthatnak a bajban a nyugdíjasok; várható még pluszpénz 2022-ben?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Startlap PénzÜgyes podcast ajánlójából:

"Két és fél millió ember ellátása függ attól, hogy mi a helyzet a magyar nyugdíjkasszával, amit most kegyetlenül megrángathat mind az orosz-ukrán háború, mind az infláció. Mire számíthatnak a bajban a nyugdíjasok; várható még pluszpénz 2022-ben? Mikor, hogyan kezdjük el az öngondoskodást? A PénzÜgyes legújabb adásában Farkas András nyugdíjszakértő és Veres Patrik pénzügyi szakértő érkezett Györfy Rúbenhez." 

A podcastot IDE KATTINTVA hallgathatja (és nézheti) meg.

A podcast tartalmi ismertetőjét ide kattintva olvashatja el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...