Veszélyben az őszi nyugdíjemelés?

Veszélyben az őszi nyugdíjemelés?

2023. 07. 24.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Júliusban is elmaradt a nyugdíjemelési korrekció, legközelebb novemberben lehetséges a kiegészítő nyugdíjemelés. De vajon sor kerül-e rá?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjigénylés időzítésével, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Részlet a Magyar Hangnak adott interjúmból:

"A folyamatosan 25, majd 20 százalék fölötti infláció egész egyszerűen megeszi a nyugdíjakat, a rendszerváltás óta nem voltak ilyen nehéz helyzetben a nyugdíjasok – jelentette ki Farkas András, a Nyugdíjguru News alapítója. Ennek ellenére biztosra vehető, hogy nem lesz nyári rendkívüli nyugdíjemelés (mint volt 2021 júniusában és 2022 júliusában), és már az sem biztos, hogy novemberben sor kerül a nyugdíjemelési korrekcióra."

A cikket ide kattintva érheti el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...