Nyugdíj, korhatár, emelés. Mi a nyugdíjak jövője Magyarországon?

Nyugdíj, korhatár, emelés. Mi a nyugdíjak jövője Magyarországon?

2023. 09. 06.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az Inforádió Aréna című műsorában egy órán át beszéltem az európai nyugdíjrendszerek jellemzőiről és problémáiról, a magyar nyugdíjrendszer kockázatairól, gondjairól és a 2025-re ígért magyar nyugdíjreform lehetséges érdemi összetevőiről.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

Az Inforádió Aréna című műsorának szeptember 5-i adásában Exterde Tibor műsorvezetővel egy teljes órán át beszélgettem az európai nyugdíjrendszerekről és ezek tükrében a magyar nyugdíjrendszer helyzetéről, gondjairól és azok megoldási lehetőségeiről.

A beszélgetést az Inforádió Aréna You Tube csatornáján ide kattintva hallgathatja (és nézheti) meg.

 

 

Dr.Farkas András az Inforádió Aréna stúdiójában 2023. szeptember 5-én
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...