Novemberben jöhet a nyugdíjemelés

Novemberben jöhet a nyugdíjemelés

2023. 07. 31.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az infláció csillapodik, de éves szinten valószínűleg még mindig magasabb lesz 15%-nál, így novemberben kiegészítő, visszamenőleges nyugdíjemelésre kerülhet sor.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjigénylés időzítésével, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A TV2 Mokka 2023. július 31-i adásában a nyugdíjak folyósításáról és a novemberben várható kiegészítő nyugdíjemelés esélyéről és mértékéről beszéltem.

Az adást ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

Az általam a műsorban elmondottakat részletesen ismerteti a Portfolio hírportál is, a cikket ide kattintva olvashatja el.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...