Nem is remélnek nyugdíjat a most munkakezdők

Nem is remélnek nyugdíjat a most munkakezdők

2022. 09. 26.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az RTL Fókusz szeptember 22-i adásában egyebek között a fiatalok nyugdíjmegtakarítási esélyeiről és a nyugdíj mellett végzett munka pozitív hatásairól beszéltem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

Az RTL Fókusz ajánlója:

Ma az átlagnyugdíj havonta 167 ezer forint, ám él 300 000 olyan nyugdíjas az országban, akinek mindössze 80 000 forint jut. Abban a megkérdezett fiatalok is egyetértenek, hogy ennyi pénzből lehetetlen megélni. Tudják, hogy bár messze vannak még a nyugdíjas éveik, gondolkodniuk kell a jövőn. Ha tehetnék, már a 20-as éveikben elkezdenék a takarékoskodást. Bár azt gondolnánk, a 65 év feletti munka nem feltétlen tesz jót az időseknek, a nyugdíjszakértő szerint ez óriási tévedés.

A riportot ide kattintva tekintheti meg, ahol elolvashatja az elhangzottak leiratát is.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...