Mutatjuk, mikor és mekkora nyugdíjemelés várható idén és 2024-ben

Mutatjuk, mikor és mekkora nyugdíjemelés várható idén és 2024-ben

2023. 07. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Nyugdíjkorrekció, nyugdíjprémium, nyugdíjemelés, 13. havi nyugdíj – mikor melyikre számíthatnak a nyugdíjasok idén és jövőre. Interjúm a Mandiner hetilapban.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A cikk bevezetése:

"Az év hátralévő részében nyugdíjkorrekcióra, jövőre pedig nyugdíjemelésre, 13. havi nyugdíjra és nyugdíjprémiumra is lehet számítani – összegezte a Mandiner érdeklődésére a nyugdíjasok anyagi kilátásait Farkas András, a NyugdíjGuru szakmai portál alapító szerkesztője."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...