Mire elég a rezsiutalvány?

Mire elég a rezsiutalvány?

2019. 08. 28.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mire elég a rezsiutalvány? Miért éppen utalvány? Hogyan használható fel? Kik a jogosultak? Tényleg csak politikai szavazatszerzésre szolgál? Ilyen és hasonló kérdések sokaságáról beszéltem az Egyenes beszéd augusztus 27-i adásában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának augusztus 27-i adásában Rónai Egon műsorvezetővel folytatott beszélgetésemet IDE KATTINTVA nézheti meg.

 

Az elmúlt öt évben több, mint húszezer magyar fordult hozzám, hogy a segítségemmel tisztázhassa a különböző nyugellátásokkal  kapcsolatos jogosultságait és választ kaphasson az ellátásával kapcsolatos kérdéseire. Ha Önnek is van személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...