Milyen tél vár a nyugdíjasokra? És milyen 2023?

Milyen tél vár a nyugdíjasokra? És milyen 2023?

2022. 10. 05.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Pirkadatban a novemberben várható korrekciós nyugdíjemelés és nyugdíjprémium, valamint a 2023. februárjában várható 13. havi nyugdíj mellett arról is beszéltem, hogy életveszélyes helyzetbe kerülhet télen a legszegényebb 300 ezer nyugdíjas.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

A Heti TV Pirkadat című műsorának október 5-ei adásában sok egyéb nyugdíjtéma mellett a nyugdíjemelésről, nyugdíjprémiumról, 13. havi nyugdíjról, ezek hatalmas finanszírozási kihívásairól, a legszegényebb nyugdíjasok kilátástalan helyzetéről, a szolidaritás elsatnyulásáról és az idei és jövő évi infláció mindent felégető hatásairól beszéltem.

Az adást ide kattintva nézheti meg.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...