Mennyire tudja enyhíteni az infláció hatásait a novemberi nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium?

Mennyire tudja enyhíteni az infláció hatásait a novemberi nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium?

2022. 10. 17.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Négy és fél százalékos nyugdíjemelésről döntött a kormány, de az idősek megkapják a nyugdíjprémiumot is novemberben. De mennyi többletjuttatás jut összesen a nyugdíjasoknak idén, és mennyire tudják ezzel enyhíteni az infláció hatásait?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjemelésekkel, a nyugdíjprémiummal, a 13. havi nyugdíjjal, a nyugdíj megállapításával, számításával, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Karc FM Álláspont című műsora október 16-i adásának ajánlójából:

"Négy és fél százalékos nyugdíjemelésről döntött a kormány, de az idősek megkapják a nyugdíjprémiumot is novemberben. De mennyi többletjuttatás jut összesen a nyugdíjasoknak idén, és mennyire tudják ezzel enyhíteni az infláció hatásait? Erről kérdezzük Farkas András nyugdíjszakértőt."

Az adást ide kattintva hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...