Kaotikus, átláthatatlan és nem fenntartható a magyar nyugdíjrendszer

Kaotikus, átláthatatlan és nem fenntartható a magyar nyugdíjrendszer

2023. 10. 04.

Az ÖPOSZ Konferenciáján 2023. október 3-án elhangzott előadásomban a magyar nyugdíjrendszer fenntarthatósága és méltányosságának növelése érdekében szükséges intézkedésekről beszéltem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének Konferenciáján 2023. október 3-án tartott előadásomat részletesen ismerteti a Portfolio gazdasági hírportál, a cikket ide kattintva olvashatja el.

Részlet a Portfolio cikkéből:

"A jelenlegi felosztó-kirovó rendszer nem fenntartható, a nyugdíjrendszer kaotikus, ráadásul teljesen hiányzik belőle foglalkoztatói pillér - jelentette ki Farkas András nyugdíjszakértő az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) konferenciáján. Előadásában 5 problémát és egy nagy hiányosságot vázolt fel a magyar nyugdíjrendszerrel kapcsolatban a szakértő."

 

 

Ezt az előadásomat ismerteti a Növekedés.hu gazdasági hírportál is. amelyet ide kattintva érhet el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...