"Ezt jobb nem is emlegetni" - ezt mondta a szakértő a nyugdíjprémiumról

"Ezt jobb nem is emlegetni" - ezt mondta a szakértő a nyugdíjprémiumról

2024. 01. 27.

Az RTL Reggeliben beszéltem a nyugdíjmegállapítás határidő és a nyugdíjelőleg szabályainak változásáról, emellett a nyugdíjprémium idei lehetőségéről.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával, annak megállapításával, időzítésével, emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

Idén is változatlanul INGYENES a heti hírlevelem! Ha nem akar lemaradni a nyugdíjrendszert és a nyugellátásokat érintő változásokról, akkor ide kattintva iratkozzon föl a NyugdíjGuru News hírlevelére!

Az RTL Reggeliben beszéltem

- az idei nyugdíjváltozásokról és

- a nyugdíjasokat megillető idei juttatásokról, köztük

- a nyugdíjprémiumról,

amelynek lehetőségét akkor kapta föl a nyilvánosság, amikor kiderült, hogy a Pénzügyminisztérium idén 3,6%-os GDP-növekedést jósol, márpedig ez esetben jár nyugdíjprémium. A törvényi képlet szerint maximum kettőezer forint összegben...

Ezért említettem meg, hogy erről a siralmasan alacsony "prémiumról" egyelőre talán nem kellene beszélni, mert csak fölhergelik vele a nyugdíjasokat.

Az adást IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Dr.Farkas András az RTL Reggeli stúdiójában

Az RTL honlapja előzetesen ismertette  a 2024. évi változásokról szóló összefoglalómat, ezt a cikket ide kattintva olvashatja el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...