Elégséges-e a novemberi nyugdíjemelési korrekció?

Elégséges-e a novemberi nyugdíjemelési korrekció?

2023. 10. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az RTL Reggeli című műsorának október 3-i adásában beszéltem a novemberi nyugdíjemelésről.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

Az RTL Reggeli műsorában a velem folytatott beszélgetést ide kattintva tekintheti meg.

A beszélgetés ismertetője:

Novemberben 3,1 százalékos nyugdíjemelés jön, a Reggeliben Farkas András nyugdíjszakértő beszélt arról, hogy ez mire lesz elég a nyugdíjasoknak, és milyen további emelések várhatók a következőkben. Felvázolta: a magyar szabályozás szerint mindenki ugyanakkora emelést kap, ezt az alacsony nyugdíjjal rendelkezők méltánytalannak tartják, akik pedig 500 ezer forint körül kapnak, úgy érzik, megszolgáltak a magas nyugdíjért, így nekik nagyobb összegű emelés jár. 

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...