A nyugdíjemelésre mindig lesz pénz a költségvetésben

A nyugdíjemelésre mindig lesz pénz a költségvetésben

2023. 09. 30.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

"Hogy miként alakul a költségvetési hiány, az a nyugdíjak kifizetése szempontjából tökéletesen indifferens...a nyugdíjakat és nyugdíjemeléseket mindenképpen ki kell fizetni és pont."

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

A Szeretlek Magyarország portálnak nyilatkoztam annak kapcsán, hogy lesz-e elegendő pénz a novemberi nyugdíjemelések kifizetésére.

Részlet az interjúból:

"Minden nyugdíjast meg kell nyugtatni, hogy a nyugdíjak és a nyugdíjemelés kifizetését az égvilágon semmi nem veszélyezteti. Hogy ezzel most nő az államadósság vagy egyéb adóbevételekből csoportosítanak át, a nyugdíjasokat nem érinti és nem is érdekelheti.”

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

 

 

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...