A novemberi nyugdíjjal együtt érkező nyugdíjemelési korrekcióról és nyugdíjprémiumról

A novemberi nyugdíjjal együtt érkező nyugdíjemelési korrekcióról és nyugdíjprémiumról

2022. 11. 07.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Minden fontos tudnivalót összefoglaltam a novemberi nyugdíjjal együtt érkező nyugdíjemelési korrekcióról és nyugdíjprémiumról a Kortalanban.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

A Karc FM rádió Kortalan című műsorának november 5-i adásában összefoglaltam a fontos tudnivalókat a novemberi nyugdíjjal együtt érkező 4,5%-os - januárra visszamenőleges - nyugdíjemelési korrekcióról és a nyugdíjprémiumról.

Az adást ide kattintva hallgathatja meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...