A jövő év elejére akár érezhetően is javulhat a nyugdíjasok helyzete

A jövő év elejére akár érezhetően is javulhat a nyugdíjasok helyzete

2023. 07. 13.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A magyar nyugdíjasok életszínvonala ma rendkívül kiszolgáltatott az áremeléseknek, ami miatt elindult a nyugdíjasok elszegényedése Magyarországon. Az infláció radikális csökkenése nyomán javulhat a nyugdíjasok helyzete is.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a leendő vagy a meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

Az InfoRádióban elhangzott és az Infostart hírportálon ismertetett interjúm bevezetője:

"A NyugdíjGuru News alapítója szerint a magyar nyugdíjasok életszínvonala ma rendkívül kiszolgáltatott az áremeléseknek, ami miatt elindult a nyugdíjasok elszegényedése Magyarországon. Farkas András szerint ugyanakkor csökkenő infláció mellet a nyugdíjemelések már akár a jövő év elejére képesek lehetnek megállítani a szépkorúak elszegényedését."

A teljes interjút meghallgathatja és a leiratot elolvashatja, ha ide kattint.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...