A bankszámlákra ma érkezett az emelt nyugdíj és az infláció miatti emelési különbözet

A bankszámlákra ma érkezett az emelt nyugdíj és az infláció miatti emelési különbözet

2023. 11. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjasok bankszámlájára ma érkezett a 3,1%-kal emelt összegű novemberi nyugdíj és a visszamenőleges emelési különbözet.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával, annak megállapításával, időzítésével, emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

Ma (november 10-én, pénteken) érkezik 3,1%-kal emelt összegben a novemberi nyugdíj, mellé egyösszegben az első tíz hónapra és a 13. havi nyugdíjra eső emelési különbözet.

Az erről szóló posztomat ismerteti a Növekedés.hu gazdasági hírportál is. A cikket ide kattintva olvashatja el.

Arról, hogy elég lesz-e az idén összesen 18,5%-os nyugdíjemelés, a Portfolio gazdasági hírportál idézi a véleményemet, a cikk ide kattintva érhető el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...