3,6%-os nyugdíjemelési korrekció várható

3,6%-os nyugdíjemelési korrekció várható

2023. 09. 27.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A novemberi kiegészítő nyugdíjemelés várható mértékéről nyilatkoztam a Hír TV Napindító című műsorában 2023. szeptember 27-én.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

A Napindító szeptember 27-i adásában beszéltem a novemberi kiegészítő nyugdíjemelés várható mértékéről, amely számításaim szerint 3,6%-os lehet.

Holnap (szeptember 28-án) érdemes lesz figyelnie minden nyugdíjasnak a Kormányinfót, mert a holnapi kormányülést követően valószínűleg ott jelentik be a kiegészítő nyugdíjemelés tényleges mértékét.

A Napindítóban velem folytatott beszélgetést ide kattintva tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...