2024-es nyugdíjemelés és lehetséges nyugdíjprémum

2024-es nyugdíjemelés és lehetséges nyugdíjprémum

2023. 06. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A jövő évre szóló költségvetési törvény tervezete szerint 2024-ben az éves infláció 6%-os lesz. Így 2024. januártól 6%-kal nő a nyugdíj 2023. decemberi összege.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A TV2 Mokkában a nyugdíjasokat jövőre megillető emelésről, 13. havi nyugdíjról és nyugdíjprémiumról beszéltem a 2024-re szóló költségvetési törvény tervezetének tükrében.

Az adást ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Az idei lehetséges nyugdíjemelési korrekcióról és a jövő évre tervezett nyugdíjemelésről a Klubrádió Reggeli Gyors című adásában is beszéltem, ezt ide kattintva hallgathatja meg (a velem folytatott beszélgetés  hangfájl 38.28 percétől indul).

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...