200 milliárdos fejtörést okozhat az államnak a novemberi nyugdíjkorrekció

200 milliárdos fejtörést okozhat az államnak a novemberi nyugdíjkorrekció

2023. 09. 19.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mekkora lesz várhatóan a visszamenőleges kiegészítő nyugdíjemelés novemberben? Milyen inflációt kell alapul venni? Mennyi plusz pénzt jelenthet ez a nyugdíjasoknak? Mennyibe kerül a nyugdíjemelési korrekció a költségvetésnek?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam. Ha még nem tette meg, ide kattintva iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre!

 

A Trend FM rádió Reggeli Monitor című műsorában 2023. szeptember 19-én részletesen elemeztem a novemberben esedékes kiegészítő nyugdíjemeléssel kapcsolatos tudnivalókat.

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

 

 

 

A novemberi visszamenőleges nyugdíjemelési korrekció kapcsán nyilatkoztam az ATV Híradónak is, ezt ide kattintva tekintheti meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...