Mehetünk-e korábban nyugdíjba?

Mehetünk-e korábban nyugdíjba?

2023. 07. 02.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Millásreggeliben a 2025-re vállalt nyugdíjreform lehetséges tartalmi elemeiről, köztük az élettartam-függő nyugdíjkorhatárról és a korhatár előtti nyugdíjazás modern rendszerének megteremtéséről beszéltem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Millásreggeli június 30-i adásának ajánlója:

"Elvileg kell egy nyugdíjreformot csinálnia az országnak az uniós pénzekért, de nem sokat tudni arról, hogy mit tervez a kormány, ha tervez egyáltalán valamit. Felmerült, hogy a nők 40 mintájára a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak 40 év után, de ez önmagában tönkrevágná a nyugdíjkasszát. Jó ötlet viszont az, ha bárki a korhatár előtt is nyugdíjba mehet, de levonást vállalva a járadékából. Farkas András nyugdíjszakértő volt a vendégünk."

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...