Hiányzik a magyar nyugdíjrendszerből a foglalkoztatói nyugdíjpillér

Hiányzik a magyar nyugdíjrendszerből a foglalkoztatói nyugdíjpillér

2022. 01. 31.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A magyar nyugdíjrendszerből hiányzó foglalkoztatói nyugdíjpillérről, a nyugdíjcélú öngondoskodás lehetőségeiről, a nagymamák bölcsességéről és a kötelező szülőtartásról beszéltem - egyebek között - a Trend FM Délutáni Monitor című műsorában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjigényléssel, a nyugdíjszámítással, a nyugdíjemeléssel, a 13. havi nyugdíjjal, a  nyugdíjnövelési lehetőségekkel és hasonló ügyekkel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

 

A Trend FM Délutáni Monitor című műsorában Érczfalvi András szerkesztő-műsorvezetővel folytatott beszélgetésemet az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg.

 

Dr.Farkas András a hiányzó nyugdíjpillérről a Trend FM-en


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...