Az utolsó 2018-as nyugdíjórám

Az utolsó 2018-as nyugdíjórám

2018. 12. 19.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Idén utoljára válaszoltam egy órán keresztül a betelefonáló és sms-t küldő hallgatók kérdéseire a Klubrádió Szolidaritás.hu című műsorában Törtei Takács Kriszta szerkesztő vendégeként. Jövőre folytatjuk :-)

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha még nem tette meg, IDE KATTINTVA iratkozzon föl a NyugdíjGuru News INGYENES heti hírlevelére, hogy időben értesüljön a nyugellátások jelenét és jövőjét érintő fontos fejleményekről!

 

A Klubrádió Szolidaritás.hu című műsorában minden hónapban egy órán keresztül a betelefonáló és sms-t küldő hallgatók rendelkezésére állok Törtei Takács Kriszta szerkesztő-műsorvezető vendégeként, hogy nyugdíjakkal és hasonló ellátásokkal kapcsolatos ezernyi ágas-bogas kérdésükre élőben válaszoljak. Az idei utolsó adás ma (december 19-én) volt, ennek felvételét a következő linkekre kattintva hallgathatják meg:

1. rész  (a 8. perctől indul az adás)

2. rész 

3. rész

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...