Miért nincsenek a jövőnkből mai cselekvésre ösztönző emlékeink?

Miért nincsenek a jövőnkből mai cselekvésre ösztönző emlékeink?

2021. 12. 15.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Miért nem látunk a jövőbe? Miért szánalmasan rövid az emlékezetünk? Hogyan határozza meg az evolúciós múltunk a pénzügyi jövőnket? Miért adjuk a szegényeknek a havi bevételünk tíz százalékát? Szabó Péter íróval, motivációs előadóval beszélgettem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjcélú megtakarítási és a nyugdíjnövelési lehetőségekkel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

 

Szabó Péter Teremtsd újra önmagad! című videósorozatának Időben gondolj magadra című epizódjában arról beszéltem, miért olyan nehéz lemondanunk a mai fogyasztásunk egy kis részéről a jövőbeni kiadásaink fedezetének biztonságos megteremtése érdekében.

Az evolúciós pszichológia és a viselkedésalapú pénzügytan ütős magyarázatokkal szolgál, egyebek között ezekkel is megismertetem a nézőket.

Két nap alatt több mint nyolcezren látták már a beszélgetést, ajánlom minden kedves olvasóm szíves figyelmébe is!


Ízelítő a hozzászólásokból:

"Ez egy szenzációs beszélgetés volt! Imádtam ezt a pörgős , lendületes beszélgetést, és a sok- sok információt, összefüggést, ami ilyen rövid idő alatt összeállt. Könyvelőként én is rájöttem már azokra a dolgokra amire András rávilágított, de ez félelmetes, ahogy röviden össze is foglalta a10-20 év múlva várható prognózist. Köszönöm, hogy hallhattam ezt a beszélgetést."

"Elképesztő energia és szenvedély! Szuper beszélgetés volt."

"Kiváló beszélgetés volt! Élveztem minden percét, még elhallgattam volna pár órát! Köszönöm!"

"Köszönöm ezt a magával ragadó, hatásos, lebilincselő kommunikációval felemelt és végig magasan tartott, informatív beszélgetést!"

"Ezt a beszélgetést kötelezővé tenném mindenki számára."

"Andrást valóban brutál jó volt hallgatni, sokszor valóban sokkoló adatokat mondott. Köszönöm a beszélgetést!"

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...