Hogy ne kelljen a nyugdíj miatt a postásra várni...

Hogy ne kelljen a nyugdíj miatt a postásra várni...

2018. 08. 05.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Nőni látszik olvasóim körében a pénzügyi tudatosság, miután pénzügyeik intézésére – még ha az csupán a nyugdíjukat fogadó bankszámla kiválasztásában nyilvánul is meg – a lehető legjobb szolgáltatást nyújtó pénzintézetet szeretnék választani.

K Küldés K Nyomtatás

 

Iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre, ha nem akar lemaradni a nyugellátásokat érintő fejleményekről!

 

Az elmúlt években számtalan kérdéssel fordultak hozzám a nyugdíjba készülők és a nyugdíjasok egyaránt, hiszen a nyugdíjrendszert körül-ölelő jogszabályi dzsungelben egyre nehezebb kiigazodni.

Így mindenkinek jól jön egy kis segítség - különösen, mert ingyenesen nyújtom :-) -, akár arra kíváncsi, milyen lehetőségei vannak a jövőbeni anyagi nehézségek elhárítására, akár arra, milyen feltételekkel és mikor mehet nyugdíjba, akár arra, milyen jogai és kötelezettségei vannak nyugdíjasként.

A követőim száma mára meghaladta a hetvenkétezret, a rendszeres olvasóim száma a heti kétszázezret (Magyarországtól Kanadán, az Egyesült Államokon és Ausztrálián át Romániáig, Szlovákiáig és Szerbiáig), s közel hetvenötezren lájkolták eddig a NyugdíjGuru News Facebook-oldalát. A kezdettől változatlanul ingyenes hírlevelemet már több, mint huszonhatezer feliratkozó olvassa hétről hétre.

Olvasóim nagy száma is bizonyítja, hogy szükség van Magyarországon (és mindenütt a világon, ahol magyarok élnek) egy olyan oldalra, amely megbízható, naprakész és szükség esetén személyre szabott tájékoztatást ad az öregségi nyugdíjról, a nők kedvezményes nyugdíjáról, a hozzátartozói nyugellátásokról, a méltányossági nyugdíjakról, a nyugdíjemelésekről, a megváltozott munkaképességű emberek ellátásairól és számtalan egyéb témáról a nyugdíjrendszer, az egészségbiztosítás és a szociális ellátások terén, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Nem is beszélve a nyugdíj-előtakarékosság, az öngondoskodás mind fontosabb kérdéseiről és a nyitva álló lehetőségekről.

Éppen ennek kapcsán egyre érzékelhetőbb a számomra, hogy nőni látszik olvasóim körében a pénzügyi tudatosság, miután pénzügyeik intézésére – még ha az csupán a nyugdíjukat fogadó bankszámla kiválasztásában nyilvánul is meg – a lehető legjobb szolgáltatást a lehető legjobb ár-érték arányban nyújtó pénzintézetet szeretnék választani.

Miután én pontosan ezen megfontolásokból évek óta hűséges ügyfele vagyok a kizárólagosan magyar tulajdonban álló Gránit Banknak, jó szívvel merem ajánlani a szolgáltatásait az olvasóimnak is.

Különösen azért, mert nem csak az én szerény véleményem, hanem szakértő összehasonlító portálok elemzése szerint is kiemelkedő banki teljesítményt nyújt, rendkívül kedvező áron és teljesen digitális formában a Gránit Bank.

Miért lehet ez fontos a NyugdíjGuru News olvasói számára?

Azért, mert nem is kell felállniuk a fotelükből ahhoz, hogy gyakorlatilag minden banki ügyüket online, kényelmesen és biztonságosan elintézhessék.

Nem kell elmenniük semmilyen bankfiókba, nem kell sorszámot húzva hosszasan várakozniuk.

Éppen ellenkezőleg: akár két nyugdíj-posztom olvasása közben, negyedóra alatt számlát nyithatnak a fotelükből.

Ezt teszi lehetővé a Gránit VideóBank szolgáltatás!

A VideóBank minden dokumentumot kitölt az ügyfél helyett, akinek elég mindössze nyolc személyes adatát megadnia és nulla forintos számlavezetési díj mellett már meg is nyitják számára a Helló Gránit számlacsomagját.

Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki bármilyen okból új bankot keres vagy akár először szeretne önálló bankszámlát nyitni.

Például azért, hogy ne kelljen a postásra várnia a nyugdíja kézbesítésekor, hanem a nyugdíja azonnal megjelenjen a bankszámláján, amint a nyugdíjfolyósító elutalta…

 

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...