További részletek a rezsiutalványról, a nyugdíjprémiumról és a nyugdíjkorrekcióról

További részletek a rezsiutalványról, a nyugdíjprémiumról és a nyugdíjkorrekcióról

2019. 08. 27.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A szeptember folyamán kézbesítendő "nyugdíjasok rezsiutalványa", valamint a novemberi nyugellátással együtt várható nyugdíjprémium és az inflációs emelési nyugdíjkorrekció 2,6 millió embert érint Magyarországon. A várható összegekről is beszéltem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 


Az elmúlt öt évben több, mint húszezer magyar fordult hozzám, hogy a segítségemmel tisztázhassa a különböző nyugellátásokkal  kapcsolatos jogosultságait és választ kaphasson az ellátásával kapcsolatos kérdéseire. 

Ha Önnek is van személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.



A nyugdíjasok rezsiutalványa, a várható nyugdíjprémum és nyugdíjkorrekció kapcsán elhangzott beszélgetést az M1 Ma Este című hírműsorának augusztus 26-i adásában IDE KATTINTVA nézheti meg. A várható összegekről is beszéltem, érdemes belenéznie! 

Röviden a Lokál számára írásban is összefoglaltam a tudnivalókat, az erről szóló cikkemet IDE KATTINTVA olvashatja el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...