További részletek a rezsiutalványról, a nyugdíjprémiumról és a nyugdíjkorrekcióról

További részletek a rezsiutalványról, a nyugdíjprémiumról és a nyugdíjkorrekcióról

A szeptember folyamán kézbesítendő "nyugdíjasok rezsiutalványa", valamint a novemberi nyugellátással együtt várható nyugdíjprémium és az inflációs emelési nyugdíjkorrekció 2,6 millió embert érint Magyarországon. A várható összegekről is beszéltem.

K Küldés K Nyomtatás

 

 


Az elmúlt öt évben több, mint húszezer magyar fordult hozzám, hogy a segítségemmel tisztázhassa a különböző nyugellátásokkal  kapcsolatos jogosultságait és választ kaphasson az ellátásával kapcsolatos kérdéseire. 

Ha Önnek is van személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.A nyugdíjasok rezsiutalványa, a várható nyugdíjprémum és nyugdíjkorrekció kapcsán elhangzott beszélgetést az M1 Ma Este című hírműsorának augusztus 26-i adásában IDE KATTINTVA nézheti meg. A várható összegekről is beszéltem, érdemes belenéznie! 

Röviden a Lokál számára írásban is összefoglaltam a tudnivalókat, az erről szóló cikkemet IDE KATTINTVA olvashatja el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...