"Igen jó hírt kapnak, akik jövőre mennek nyugdíjba"

"Igen jó hírt kapnak, akik jövőre mennek nyugdíjba"

2023. 11. 26.

Hogyan alakul a nyugdíjmegállapítás, a nyugdíjemelés, a nők kedvezményes nyugdíja 2024-ben? Lesz-e 13. havi nyugdíj jövőre is? Hogyan lehet majd dolgozni a nyugdíj mellett? Jövőre mi változik és mi nem a nyugdíjakat illetően?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha akár Ön, akár rokona, barátja, munkatársa idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy teljesíti a Nők40 kettős időfeltételét, de nem tudja, hogy idén vagy jövőre kedvezőbb-e igényelni a nyugdíjat, akkor érdemes ide kattintva megkérdeznie tőlem az időzítéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat. Ha a helyesen megválasztott időzítés következtében akár csak néhány ezer forinttal növeli a megállapított nyugdíja összegét, akkor e látszólag csekély növekedés akár milliós plusz juttatást eredményezhet az élete során. Ha az időzítést elkapkodja, az emiatt alacsonyabb összegben megállapított nyugdíja újraszámítását később nem kérheti. Kérdezzen, mert megéri!

 

Az Inforádiónak nyilatkoztam arról, hogy 2023-ban mi változik és mi nem változik a nyugdíjakat illetően.

Az adást meghallgathatja és leiratát elovashatja ide kattintva az Infostart hírportálon.

 

 

Ha még nem tette volna meg, IDE KATTINTVA feliratkozhat a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére, hogy ne maradjon le semmilyen fontos fejleményről, amely a meglévő és a leendő nyugdíjakat és hasonló társadalombiztosítási ellátásokat, valamint az öngondoskodás lehetőségeit érinti.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...