A novemberi nyugdíjemelési korrekció

A novemberi nyugdíjemelési korrekció

2021. 09. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Nyolc és fél százalékos kompenzáció jár a nyugdíjasoknak, mert magasabb az infláció, mint amennyivel a kormány tervezett. Novemberben, egyösszegben érkezik a plusz pénz. Átlag 13 ezer forint, de tízezrek feleennyit sem kapnak majd.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a nyugdíjával vagy annak emelési, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

Az RTL Klub Híradója ajánlója:

Nyolc és fél százalékos kompenzáció jár a nyugdíjasoknak, mert magasabb az infláció, mint amennyivel a kormány tervezett. Novemberben, egyösszegben érkezik a plusz pénz. Átlag 13 ezer forint, de tízezrek feleennyit sem kapnak majd. Ezt a nyugdíjguru.hu számolta ki a KSH adataiból. A Statisztikai Hivatal úgy számol, újra majdnem 5%-ra gyorsult az infláció augusztusban. 

A riportot IDE KATTINTVA nézheti meg.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...