NyugdíjGuru Országos Roadshow

NyugdíjGuru Országos Roadshow

2015. 12. 01.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Dr.Farkas András, a NyugdíjGuru News alapítója és szerzője országos előadó körutat tart. A roadshow állomásain az érdeklődők első kézből, személyesen tájékozódhatnak a (várható) nyugdíjukkal kapcsolatos minden fontos kérdésről.

K Küldés K Nyomtatás

A roadshow első állomása: Nyíregyháza, Korona Hotel, 2015.december 10., 17 óra

A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük, tájékoztassa Nyíregyházán lakó rokonait, barátait az eseményről!

Regisztrálni itt tudnak az érdeklődők: http://www.nyugdijguru.hu/meg-tobb/esemenyek-rendezvenyek/3 

 

KINEK ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

 

Annak, aki az elkövetkező 15 évben tölti be a nyugdíjkorhatárát - ők hozzák el nagykorú gyermekeiket is, mert olyan információkat tudhatnak meg, amelyek a gyermekek (sőt, az unokák) életét alapvetően befolyásolhatják!

Aki (vagy akinek közeli hozzátartozója) a nők kedvezményes nyugdíját szeretné igénybe venni 2016-ban.

Az a hölgy, akit aggaszt, miből fog majd megélni idős korában - és tudni akarja, milyen lehetőségei vannak az elszegényedés rémének elűzésére.

Aki (vagy akinek közeli hozzátartozója) öregségi nyugdíjat igényelne 2016-ban.

Aki özvegy, és nem tudja, feléledhet-e az özvegyi nyugdíja.

Aki vállalkozó, és az elmúlt években - a megélhetési kényszer miatt - csak a minimálbér után fizette a nyugdíjjárulékot.

Akinek közeli rokona tartósan külföldön dolgozik, és nem tudják, hogyan támogathatná a külföldön dolgozó a leghatékonyabb módon az itthon maradt szeretteit.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

 

Mert első kézből értesülhet a magyar nyugdíjrendszer működéséről, s a zavartalan működést veszélyeztető évről évre súlyosabb fenyegetésekről.

Mert megtudja, hogy e mindannyiunk nyugdíját veszélyeztető fenyegetéseket hogyan lehet elhárítani. Mert megismerheti a mindenki számára elérhető eszközöket, amelyekről a legtöbb embernek semmilyen megbízható tudomása nincs. 

Mert megtudhatja, hogy milyen törvényi kötelezettségek terhelik a saját gyermekeit és (az esetleg még meg sem született) unokáit, amely kötelezettségekről sem ő, sem a gyermekei, sem az unokái nem tudnak. Ezek létfontosságú információk, hiszen a törvény nem ismerése nem mentesít a törvény betartása alól!

Mert megtudhatja azt is, hogyan lehet megfelelni e kötelezettségeknek anélkül, hogy súlyos árat kellene a gyermekeknek és az unokáknak fizetnie.

Mert személyesen is kérdezhet nyugdíjával kapcsolatban a NyugdíjGurutól a prezentációja után!

MENNYIBE KERÜL?

 

Semennyibe. A részvétel ingyenes. A helyek korlátozott száma miatt viszont a regisztráció szükséges, amit itt lehet megtenni:  http://www.nyugdijguru.hu/meg-tobb/esemenyek-rendezvenyek/3

A NyugdíjGuru Hírlevélből időben értesülhet a roadshow következő állomásairól. A közeljövőben tervezett helyszínek: Budapest, Szeged, Győr.

Ha további városokban is szeretnék látni személyesen a NyugdíjGurut, jelezzék a nyugdijguru@gmail.com e-mail címen.

A nyíregyházi rendezvényről kérjük, tájékoztassa Nyíregyházán élő rokonait, barátait, ismerőseit! 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...