NyugdíjGuru Roadshow DEBRECEN

NyugdíjGuru Roadshow DEBRECEN

2016. 01. 31.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Közkívánatra Debrecenben folytatom az országos előadó körutamat február 4-én 18 órakor az Aranybika Hotelben. Ki jöjjön el? Akit aggaszt, mi lesz vele és szeretteivel, ha ő már nyugdíjas lesz. S akit nem aggaszt, az pláne jöjjön el!

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Közkívánatra Debrecenben folytatom a NyugdíjGuru Roadshow országos körutamat. Mindenkinek érdemes eljönnie, akit aggaszt, hogy lesz-e és mennyi nyugdíja az elkövetkező években - és mit tehet a nyugdíja növelése érdekében.

Mivel gazdagodhat, ha eljön az előadásomra 2016. február 4-én este 18 órakor Debrecenben az Aranybika Hotelbe?

Akárhány éves, megtudja, hogyan enyhítheti a leendő nyugdíját fenyegető, napról napra növekvő veszélyeket - amelyekkel végre farkasszemet nézhet.

Ha már nyugdíjas, megmutatom, hogyan növelheti a nyugdíja összegét.

Ha még nem nyugdíjas, megtudja tőlem, milyen lehetőségei vannak arra, hogy szeretteivel együtt pénzügyi biztonságban éljen élete végéig - bármi történjék is az ezer sebből vérző állami nyugdíjrendszerrel.

Szembesülhet olyan törvényi kötelezettségeivel, amelyekről valószínűleg nem is tud - és föllélegezhet, mert megtudja, hogyan tehet e kötelezettségeinek fájdalommentesen eleget.

 

Jöjjön el, csak gazdagodhat!

Garantálom, hogy néhány illúzióval szegényebb - de nyugdíjas korában sokkal gazdagabb lehet, ha meghallgat.

Hozza el nagykorú gyermekeit is - nem is tudja még, milyen óriási mértékben múlik az ő sorsuk alakulása is azon, Ön hogyan és mit tesz. Elmondom, hogy miért.

Várom Önt is  Debrecenben 2016. február 4-én 18 órakor!

 

Helyszín: Hotel Aranybika

4025 Debrecen, Piac utca 11-15.

http://hotelaranybika.com/index.php/hu/

A részvétel ingyenes, de a nagy érdeklődésre tekintettel regisztrációhoz kötött!

 

Várom Önöket,

Dr.Farkas András

NyugdíjGuru News

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...