Egekben a nyugdíjas infláció, emelni kéne a nyugdíjakat

Egekben a nyugdíjas infláció, emelni kéne a nyugdíjakat

2022. 08. 12.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Amióta külön mérik a nyugdíjas inflációt, még sosem volt ilyen magas annak az értéke. Mindebből az fakad, hogy novemberben a nyugdíjtörvény szerint biztosan várható újabb korrekció, de már szeptemberben is szükség lenne egy rendkívüli emelésre.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek is kérdése lenne a nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az elszabadult nyugdíjas inflációról, az inflációs nyugdíjemelés hiányosságairól, a novemberi előtt egy szeptemberi rendkívüli nyugdíjemelés szükségességéről beszéltem a Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában, amelyet IDE KATTINTVA hallgathat meg.

 

 

A novemberi, biztosan várható nyugdíjemelési korrekcióról a Világgazdaságban is idézik a véleményemet, amelyet a Telex is ismertet.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...