Többen többet akarunk spórolni 2019-ben - felmérés

Többen többet akarunk spórolni 2019-ben - felmérés

2019. 02. 07.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Egyre több magyar fogadja meg újévkor azt, hogy idén többet tesz félre a váratlan helyzetek miatti költségek fedezetére. Mennyit érnek az ilyen újévi fogadalmak? Vajon februárban is tartjuk-e magunkat ezekhez a fogadalmainkhoz?

K Küldés K Nyomtatás

 

Iratkozzon föl az ingyenes heti hírlevelemre, ha nem akar lemaradni a nyugdíjakat és egyéb ellátásokat érintő fontos fejleményekről!

 

A Budapest Bank felmérést rendelt a magyarok által 2019-re tett újévi fogadalmak témájában az NRC-től. Ennek a felmérésnek a nagyon érdekes eredményeiről beszélgettem Érczfalvi András szerkesztővel a Trend FM rádió Délutáni Monitor című műsorának 2019. január 8-i adásában. Az adást a téma fontosságára és érdekességére tekintettel február 5-én megismételték (ide kattintva a rádió honlapján is meghallgatja a beszélgetést, a "Monitor Délután Érczfalvi Andrásal 1." fájlra kattintson majd a 2019.02.05-i adásban).

A beszélgetést az alábbi hangfájlra kattintva is meghallgathatja.

 

Újévi fogadalmak


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...