Pandémia és készpénz: megtakarítás a veszélyhelyzetben

Pandémia és készpénz: megtakarítás a veszélyhelyzetben

2021. 08. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A járvány kitörésekor Magyarországon 8 nap alatt annyi készpénzt vettek ki a bankszámlákról, amennyit békeidőben 8 hónap alatt szoktak kivenni. Hogyan változtak a megtakarítási szokásaink a pandémia idején, csökkentek-e a nyugdíjbiztosítási tartalékok?

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha kérdése van a nyugdíjával vagy a nyugdíj-előtakarékossági lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

 

A Trend FM rádió Délutáni Monitor című műsorában Érczfalvi András szerkesztővel beszélgettem arról, hogyan változtak a pandémia idején a megtakarítási szokásaink, s érintette-e a veszélyhelyzet a nyugdíjbiztosítási tartalékainkat.

A beszélgetést az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg.

 

Dr Farkas András a pandémia idején változó fizetési és megtakarítási szokásainkról 20210803


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...