Most semmiképp ne vegye ki a megtakarítását a nyugdíjpénztárból!

Most semmiképp ne vegye ki a megtakarítását a nyugdíjpénztárból!

2023. 04. 03.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Nem szabad kivenni egy rossz félév miatt a nyugdíjpénztárban lévő megtakarításunkat, mert így realizáljuk a veszteséget. Magyarországon sajnálatosan hiányzik a munkáltatói nyugdíjpillér, ami komoly gond. Interjúm a Növekedés portálon.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, vagy a nyugdíjcélú előtakarékosság lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Növekedés.hu portálon velem készített interjú jelent meg a nyugdíjcélú előtakarékossági piac helyzetéről és a nyugdíjhelyzet aktuális kérdéseiről.

Az interjú bevezetője:

"Nem szabad kivenni egy rossz félév miatt a nyugdíjpénztárban lévő megtakarításunkat, mert így realizáljuk a veszteséget. Magyarországon sajnálatosan hiányzik a munkáltatói nyugdíjpillér, ami komoly gond. De nemcsak ez okoz ma problémát a nyugdíjasoknak, hanem az egekbe szökött inflációt egyelőre nem ellensúlyozó emelés. Ezekről és még sok egyébről beszélgettünk Farkas Andrással, a Nyugdíjguru alapítójával."

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...